جمعه، ۶ اسفند ۱۳۹۵, ۰۹:۴۳
 
 
جشنواره آش های ماه رمضان 1395

  • چگونگی شکل گیری جشنواره

طرح اولیه:
این طرح بدواً توسط مدیریت محترم آموزشگاه صنایع غذایی شاتوت به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ارائه گردید که پس از بررسی های مقدماتی و قابلیت اجرایی طرح و به لحاظ داشتن موارد برجسته و اهداف خیرهواهانه و در راستای تقویت فرهنگ کار خیر جمعی که مورد تأکید مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌باشد، از مدیران کل محترم کمیته امداد حضرت امام(ره)، بهزیستی، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و آموزش فنی و حرفه ای استان و نیز مدیران محترم شهرداری زنجان و شرکت شیر پگاه زنجان، برای تشریح طرح واصله توسط سرکار خانم صمیمی مقدم ارائه دهنده طرح جلسه‌ای برگزار گردید که مورد استقبال دستگاه‌های اجرایی و نهادهای بخش غیردولتی مدعو قرار گرفته و آمادگی خود را برای اجرای طرح اعلام نمودند.
متعاقب جلسه یاد شده، کمیته اجرایی طرح با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای غیردولتی شکل گرفت و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به عنوان دبیرخانه جشنواره و سرکار خانم مقدم به عنوان مدیر اجرایی جشنواره تعیین و مقدمات برگزاری جشنواره، طی جلسات مکرر انجام گرفت.
  • اهداف طرح، فواید اجرای آن، و راهکارها و عوامل

1- مشارکت عموم مردم، اقشار کم درآمد، سازمان‌های مردم نهاد، ادارات و نهادهای دولتی به منظور ایجاد همدلی، تعاون و نشاط عمومی بین اقشار مختلف جامعه
2- استعدادیابی، کشف خلاقیت و نوآوری در طبخ غذا و معرفی توانمندی‌های شرکت کنندگان از طریق برگزاری مسابقه
3- استفاده بهینه از مواد خوراکی ارگانیک و سالم و تهیه غذای مطلوب مغذی
4- تشویق عموم مردم به مصرف گیاهان خوراکی و ارزان قیمت سالم و در دسترس و ایجاد تغییر در ذائقه مصرف سفره ایرانی و دوری از فست فودها
5- معرفی آش‌ها، سوپ‌ها و غذاهای محلی و زنده کردن غذاها و آش‌های فراموش شده
6- کسب درامد، تقویت روحیه تعاون و همدلی، معرفی بهترین آش‌ها و غذاهای مشابه و تقویت بنیه اقتصادی خانواده‌ها، ایجاد اشتغال و انگیزه و جلوگیری از بیکاری مقطعی، استفاده بهینه از فرصت‌های بدست آمده جهت معرفی توانمندی افراد
7- برگزاری یک سری دوره‌های آموزشی مرتبط کوتاه مدت در محل به منظور ارتقاء توانمندی‌های مهارتی افراد
8- داوری و ارزیابی عملکرد گروهی با درنظر گرفتن شاخص‌هایی از قبیل ارتباط، نقش آفرینی و تعامل و همدلی با یکدیگر
  • کمیته اجرایی جشنواره

کمیته اجرایی جشنواره آش رمضان 1395

  • تقویم اولین جشنواره آش رمضان

مکان برگزاری: موزه کارخانه کبریت زنجان
تاریخ برگزاری: 10 الی 12 تیرماه سال 1395
ساعت برگزاری: 17 الی 24
مراسم اختتامیه: ساعت 22:30 روز 12 تیرماه سال 1395
  • اخبار و گزارش‌های اولین جشنواره آش رمضان

ضوابط و مقررات راجع به شرکت کنندگان
1- همه شرکت کنندگان می بایستی از لباس یا کاور متحد الشکل استفاده نمایند. 2- تمامی شرکت کنندگان می بایست از مواد غذایی سالم و بهداشتی استفاده نموده و به داشتن مسئولیت شخصی از طریق اخذ تعهد نامه کتبی از کلیه شرکت کنندگان در قبال سلامتی مصرف کنندگان از مواد غذایی ارائه شده توجیه شوند. 3- شرکت کنندگان می بایست نوع مواد غذایی استفاده شده با ارزش میران کالری را در معرض دید عموم قرار دهند. 4- شایسته است آش ها در تعرض دید عموم در محل برگزاری جشنواره طبخ و عرضه گردد.
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۳:۳۷)
سازمان هایی که با آنها مکاتبه شده
تا کنون با این سازمان‌ها برای همکاری در ولین جشنواره آش رمضان مکاتبه شده است:
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸)
اسامی شرکت کنندگان
اسامی شرکت کنندگان در اولین جشنواره آش رمضان بدین شرح است
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶)