اهداف جشنواره

1- مشارکت عموم مردم، اقشار کم درآمد، سازمان‌های مردم نهاد، ادارات و نهادهای دولتی به منظور ایجاد همدلی، تعاومل، تعاون و نشاط عمومی بین اقشار مختلف جامعه
2- استعدادیابی، کشف خلاقیت و نوآوری در طبخ غذا و معرفی توانمندی‌های شرکت کنندگان از طریق برگزاری مسابقه
3- استفاده بهینه از مواد خوراکی ارگانیک و سالم و تهیه غذای مطلوب مغذی
4- تشویق عموم مردم به مصرف گیاهان خوراکی و ارزان قیمت سالم و در دسترس و ایجاد تغییر در ذائقه مصرف سفره ایرانی و دوری از فست فودها
5- معرفی آش‌ها، سوپ‌ها و غذاهای محلی و زنده کردن غذاها و آش‌های فراموش شده
6- کسب درامد، تقویت روحیه تعاون و همدلی، معرفی بهترین آش‌ها و غذاهای مشابه و تقویت بنیه اقتصادی خانواده‌ها، ایجاد اشتغال و انگیزه و جلوگیری از بیکاری مقطعی، استفاده بهینه از فرصت‌های بدست آمده جهت معرفی توانمندی افراد
7- برگزاری یک سری دوره‌های آموزشی مرتبط کوتاه مدت در محل به منظور ارتقاء توانمندی‌های مهارتی افراد
8- داوری و ارزیابی عملکرد گروهی با درنظر گرفتن شاخص‌هایی از قبیل ارتباط، نقش آفرینی و تعامل و همدلی با یکدیگر