مدیر عامل شرکت تعاونی یاوران اقتصاد طارم با اشاره به اینکه شهرستان طارم مقام اول تولید و مقام دوم سطح زیر کشت زیتون در کشور را به خود اختصاص داده است
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون استان زنجان 'محمد محمدی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از کشت بیش از 50 نوع زیتون در شهرستان طارم خبر داد و افزود:مرغوبترین نوع زیتون کشت شده در مزارع این شهرستان زیتون زرد می باشد که بیش از 70 درصد محصول تولیدی این شهرستان را تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه بین 3 الی 9 تن در هر هکتار زیتون در این شهرستان برداشت می شود، یادآور شد: میانگین برداشت محصول زیتون از باغات شهرستان طارم 5/4 تن در هر هکتار می باشد.
مدیر عامل شرکت تعاونی یاوران اقتصاد طارم با تاکید بر لزوم وجود بخش های مختلف در راستای فراوری و صادرات زیتون شهرستان طارم اظهار داشت:به دلیل عدم حضور و استقبال سرمایه گذاران در بخش های مختلف صنایع وابسته به تولید زیتون ،بسیاری از ظرفیت های تولیدی وابسته به این محصول بدون استفاده باقی مانده است.
محمدی، عمده ترین مشکل زیتونکاران استان زنجان را بحث فراوری دانست و یادآور شد: ارتقاء کمی و کیفی محصولات کشاورزی از طریق پرداخت تسهیلات زمانی می تواند دارای آثار و نتایج مطلوب باشد که نیازهای بازار مصرف و سلیقه مصرف کننده جهت عرضه و تامین محصول تولیدی در نظر گرفته شود.
وی سرمایه تعاونی ها برای سرمایه گذاری در زمینه صادرات و فراوری زیتون شهرستان طارم را بسیار اندک و ناکافی عنوان نمود و گفت: با تعامل بیش از پیش متولیان و مسئولین امر با تولید کنندگان داخلی برای ارتقاء سطح کمی و کیفی محصول تولیدی و به کارگیری تکنولوژیهای نوین در راستای فراوری زیتون کشت شده بستری مناسب برای رقابت با کشورهای مطرح و فعال در این عرصه فراهم خواهد شد.
مدیر عامل شرکت تعاونی یاوران اقتصاد طارم با اشاره به اینکه زیتون'کنسروالیا'ی این شهرستان دارای توان وپتانسیل لازم و کافی برای رقابت در عرصه صادرات می باشد افزود:در حال حاضر بستر لازم برای استفاده از این ظرفیت ها فراهم نشده است.