دبیر اتاق تعاون زنجان گفت: در سالجاری و قبل از ماه مبارک رمضان هیأت تجاری استان زنجان به کشور ترکمنستان اعزام خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون استان زنجان محسن جاویدان در گفتگو با خبرگزاری ایسنا منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهار کرد: این هیأت تجاری در قالب شرکتهای تجاری استان به کشور ترکمنستان اعزام میشود، چراکه برای هماهنگی بین شرکتهای ایرانی و ترکمنستانی نیاز به اعزام این هیأت وجود دارد.
وی به اعزام هیأت تجاری به ترکمنستان اشاره کرد و افزود: طی ماههای گذشته هیأت تجاری از استان برای بررسی وضعیت سرمایه گذاری به این کشور سفر کرده بودند اما باید به این نکته توجه کرد که با حضور یک هیأت، ظرفیت اقتصادی و تجاری یک کشور به طور کامل سنجیده نمیشود، از اینرو برای تکمیل ارزیابی و هماهنگی بین شرکتهای تولیدی نیاز به اعزام یک هیأت دیگری بود که اواخر مرداد این سفر کاری انجام خواهد شد.
این مقام مسئول یادآور شد: اتاق تعاون زنجان بستر لازم برای انجام همکاریهای اقتصادی تولیدکنندگان زنجان با کشورهایی نظیر ترکمنستان و اوگاندا را فراهم کرده است و اعزام هیأتهای تجاری به این کشورها برای عملیاتی کردن و عقد قرارداد و توافق همکاری اقتصادی صورت میگیرد.
جاویدان با تاکید بر پیشنهاد اتاق تعاون زنجان برای راهاندازی منطقه آزاد تجاری ایران در ترکمنستان، گفت: اتاق زنجان آمادگی خود را برای راهاندازی منطقه آزاد تجاری در کشور ترکمنستان اعلام کرده است که امیدواریم درآینده نزدیک بتوانیم به عنوان نماینده اتاق تعاون ایران دراین کشور فعالیت خود را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه سایر استانها نیز در حال فعالیت برای حضور در کشور ترکمنستان هستند، یادآور شد: اتاق تعاون زنجان سعی بر پیشی گرفتن و حضور مستقل در یکی از استانهای ترکمنستان دارد تا فعالیتهای اقتصادی بین تولید کنندگان استان زنجان با این کشور فعالتر از قبل باشد.
دبیر اتاق تعاون زنجان به روند رو به رشد تعامل بازرگانان و تجار زنجانی با طرف اوگاندایی خود اشاره کرد و گفت: راهاندازی مرکز تجاری ایران در اوگاندا در مراحل پایانی اخذ مجوز قرار دارد و امیدواریم شاهد راه اندازی این مرکز در آیندهای نزدیک باشیم.
جاویدان به فعالیتهای اقتصادی ایران و اوگاندا نیز اشاره کرد و گفت: کشور اوگاندا ممکن است دارای محدودیتهایی برای فعالیت اقتصادی باشد ولی ظرفیتهای موجود تجاری و اقتصادی این کشور نیز قابل چشمپوشی نیست و سرمایهگذاران باید با ارزیابی مناسب سود و زیان اقدام به فعالیت اقتصادی در این کشور کنند.
وی افزود: صادرات کالاهای موردنیاز قاره آفریقا و کشور اوگاندا و همچنین واردات مواداولیه برای رفع نیاز کشور از اولویتهای اصلی فعالیتهای اقتصادی دو کشور است.