سومین نشست مشترک اتاقهای تعاون و بازرگانی استان برای پیگیری ایجاد درآمدهای پایدار از محل قانون بودجه سال 88 برگزار شد
سومین نشست مشترک اتاقهای تعاون و بازرگانی استان برای پیگیری ایجاد درآمدهای پایدار از محل قانون بودجه سال 88 برگزار شد عبداله زارعیانگورانی، مدیرعامل شرکت تعاونی احرار معتقد بود بخشهای اقتصادی و سرمایهگذاری استانهای کوچک و بزرگ کشور از خدمات اعضای زنجانی هیئترئیسه اتاقبازرگانی ایران همانند نهاوندیان، جمیلی و نمایندگانی چون عبداللهی در مجلس شورایاسلامی استفاده میکنند و این نفرات به آن استانها بهره میرسانند در حالی که برای توسعه استان خود گامی برنداشته و اقدام شایستهای انجام نمیدهند.
رئیس اتاقبازرگانی استان و عضو هیئترئیسه اتاق ایران برای دفاع از خود و همکارانش در برابر این انتقاد که نظر اکثر دلسوزان توسعه و شهروندان زنجانی است با قیاس معالفارق از برگزاری یک همایش که هیچ ارتباطی به موضوع انتقاد نداشت اظهار نمود: در زنجان نقزدن بیشتر از کارکردن است، زنجان به دور باطل افتاده و مهاجرت فکر و سرمایه به استان انجام نمیشود.
جمیلی در برابر انتقاد مدیرعامل شرکت تعاونی احرار به این پرسش پاسخ نداد که چرا لابیهای وی در تهران تا امروز نتوانستهاند وعدههای اجرای منطقه ویژه اقتصادی و پالایشگاه را که بخش خصوصی باید در آن وارد شود، به نتیجه برسانند. وی که بارها در جلسات توسعه صادرات استان و در حضور مقامات دولتی وعده داده برای این بخش اتاقبازرگانی برنامه ارائه دهد چرا تا امروز این وعده را عملی نکرده است، نکند این برنامه هم مثل سمینارها و همایشهایی باشد که اتاقبازرگانی آنها را برگزار کرده و اکثریت آنها بینتیجه مانده است.
در نشست مشترک دو اتاق علاوه بر اعضای هیئترئیسه، مدیران تعاون و بازرگانی استان هم حضور داشتند.
رسول منصوری، رئیس سازمان بازرگانی استان زنجان از اعضای جلسه خواست برای ایجاد منابع درآمد پایدار به طرحهای سرمایهگذاری مطرح استان وارد شوند. وی گفت: یکی از مشکلات حال حاضر استان بحث انبارداری و سیلو است که اتاقهای تعاون و بازرگانی میتوانند در این حوزه وارد شوند و سرمایهگذاری کنند. این مقام مسئول به طرحهای مطرح دیگر سرمایهگذاری نظیر باغ امین و زمین کارخانه کبریت اشاره نمود و گفت: 30 درصد از اراضی کارخانه کبریت قدیم زنجان به مالکان آن رسیده و 70 درصد دیگر برای انجام سرمایهگذاری بخش خصوصی در اختیار دولت قرار میگیرد که اتاقهای تعاون و بازرگانی با ارائه طرح میتوانند وارد شوند. وی افزود: سازمان میراثفرهنگی موظف شده تا طرح سرمایهگذاری سیاحتی-گردشگری گرده داغ تا تهم را ارائه دهد که شرکتهای زیرمجموعه دو اتاق میتوانند در این بخش هم ورود کنند و در مجتمعهای تفریحی و رفاهی و سیاحتی سرمایهگذاری کنند.
رئیس سازمان بازرگانی استان همچنین به مشکل پیشآمده در اجرای طرح شرکت حمل و نقل بینالمللی در زنجان پرداخت و تصریح نمود: این طرح هرچند حدود چهار، پنج ماه پیش توسط استاندار کلنگ خورده اما امروز برای گرفتن تسهیلات بانکی دچار مشکل شده است.
در این جلسه همچنین بحث ایجاد مرکزآموزشی طرح شد که به دلیل مشکل تأمین زمین علیرغم وعدههای استاندار و رئیس سازمان مسکن و شهرسازی راکد مانده است. سیدموسی متوسلین، مدیرکل تعاون استان برای رفع آن قول داد در مرکز شهر زمین مورد نیاز را با رایزنی از دیگر مقامات استان تأمین کند و هرچه زودتر بعد از معلومشدن میزان ریالی سرمایهگذاری پروژه و سهم هریک از دو اتاق، کلنگزنی صورت گیرد.درادامه مقررشد 1- کمیته مشترک اتاق تعاون وبازرگانی برای جلب سرمایه گذار 2- تدوین سند توسعه استان توسط اتاقها صورت پذیرد
این جلسه هم در حالی به کار خود پایان داد که قرار شد کمیتهای توسط دو اتاق تعیین شود تا آن کمیته با حمایت متوسلین و منصوری پیگیر مطالعات کارشناسی طرحهایی نظیر انبارداری برای سرمایهگذاری و ایجاد منبع درآمد پایدار باشند.