یک کارآفرین زنجانی گفت: کارآفرینی از عوامل توسعه جوامع است، چرا که میتواند بسترساز خوبی برای توسعه ابعاد مختلف اجتماعی باشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون ،کار ورفاه اجتماعی استان زنجان، فرح جمالی" افزود: زمانی که یک ایده و ابتکار نویی ارائه میشود طی گذر از فرآیندهای خاص به یک محصول تبدیل میشود و در آن صورت میتوان از این محصول بهرهبرداری کرد که جز بخش فروش آن در بخش عامالمنفعه نیز راهگشای خوبی خواهد بود.
وی تصریح کرد: ما کار خود را از سال 78 شروع کردیم و این مکان با عنوان مؤسسه خیریه روزبه مشغول اراده خدمت است که خدمات ارائه شده از طریق این مؤسسه شامل تهیه غذا و عرضه آن به شهروندان و خدمات بهداشت و درمان، مشاوره حقوقی، مشاوره تحصیلی به فرزندان و برگزاری کلاسهای آموزشی برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشآموزان با شرط عضویت آنها در واحد فرهنگی این مؤسسه برای مددجویان در نظر گرفته میشود.
مدیرعامل این مؤسسه با اشاره به اینکه توانمندسازی اصل اساسی این نهاد محسوب میشود یادآور شد: ما همه تلاشمان را میکنیم تا افرادی که وارد این مؤسسه میشوند با مهارتآموزیهای لازم و کافی به مرحله صعودکننده که خود تولیدکننده و یا فردی مؤثر در مکانهای کاری مختلف جامعه باشند و در این راستا با ذخیره انرژی بسیاری از انسانها میتوانیم جامعه را در امر پیشرفت علم و تجربه نیروی انسانی یاری دهیم.
وی ابراز کرد: هر انسانی استعدادهای خاص خود را دارد و برای شکوفایی آنها جز اتکا به خود و قرار گرفتن در چرخه تولید با مهارت کافی تلاش کند و این مؤسسه در حال حاضر به 140 نفر از مددجویان مهارتآموزی را در بخش مختلف خدماترسانی میکند.
جمالی با بیان اینکه تفاوت این مؤسسه با دیگر مکانهای تهیه غذا، طبخ غذا کاملاً به شیوه خانگی و بدون مواد افزودنی بوده است، اظهار کرد: نباید به این مؤسسه به عنوان یک تولیدکننده نگاه کرد، بلکه با یک نگاه عمیق میتوان به یکی از اهداف اصلی این نهاد که مبارزه با آسیبهای اجتماعی است پی برد و تاکنون مرز پرونده افراد موجود در این مؤسسه از 3000 پرونده گذشته است که بسیاری از آنها در جامعه به ارائه خدمت در انواع قسمتهای تولیدی و یا راهاندازی کارگاههای مختلف مشغول به کار هستند.
وی خطاب به کارآفرینان اضافه کرد: این افراد باید در نظر داشته باشند که همیشه ایدههای بکر مورد استقبال بوده است، اما در کنار این استقبال جملاتی نظیر "نمیشود"، "نمیتوانی" نیز شنیده میشود و این افراد باید بدانند که فرهنگ نامناسب اشرافگری همیشه نتیجه خوبی نخواهد داشت و باید کار مفید و مشاهده نتیجه مطلوب در کنار تحمل سختی و تلاشهای لازم مدنظر افراد قرار گیرد.
جمالی از سه برنامه اجرایی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: توزیع موادغذایی به پشتیبانی مردم خیر، ارسال بستههای غذایی به طور متوسط یک بار در هفته به مددجویان تحت پوشش و برگزاری جشن ضیافت رمضان در پانزدهمین ماه مبارک که هر ساله برگزار میشود، از برنامههای قابل اجرا توسط این موسسه در این ماه مبارک میباشد.
وی ابراز کرد: این مؤسسه برای اولینبار به جز کمکهای مالی مردم از خود آنها برای ارائه کمک دعوت کرده و در حال حاضر نیز استفاده میکند و 150 نفر از پزشکان به صورت افتخاری در مؤسسه مشغول به ارائه خدمت هستند و دانشجویان توانمند در حوزهای که نسبت به آن اشراف کامل دارند مشغول تدریس هستند که از موارد امیدوارکننده این نهاد محسوب میشود.
جمالی از بهرهبرداری ساختمان جدید این موسسه در شهرک پونک خبر داد و گفت: این مؤسسه تیمهای فعالی دارد که با ثبت شرایط افراد در سامانه و پیشرفتهای آنها در زمینه کاری و شرایط زندگی آنها آمار بسیار مطلوبی را از افراد وارد و گاهاً خارج شده را بایگانی کردهاند که گویای موفقیت مؤسسه در توانمندسازی افراد میباشد.