اخبار

توسعه گردشگری عامل مؤثری در کاهش بیکاری و سبب رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی

توسعه گردشگری عامل مؤثری در کاهش بیکاری و سبب رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی
استاندار زنجان اظهار داشت: توسعه گردشگری به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته عامل مؤثری در مقابله با فقر، کاهش بیکاری و سبب رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان زنجان، اسدالله درویش امیری در آئین افتتاحیه دومین جشنواره غذای اکو-جاده ابریشم با بیان اینکه امیدوارم این همایش بتواند نتایج مثبت و مفیدی را در روند رو به رشد صنعت گردشگری در استان زنجان و کشورهای عضو اکو داشته باشد کهبا تاکید بر توسعه بخش گردشگری، استان زنجان آماده عقد تفاهم‌نامه در زمینه سرمایه‌گذاری بخش گردشگری است.

وی با یادآوری اینکه صنعت گردشگری نوعی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم خارجی بوده و در تمامی بخش‌های اقتصادی ‌اثرات توسعه‌ای دارد افزود: استان زنجان دارای ظرفیت‌های مختلف در حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات و گردشگری است که با دارا بودن جاذبه‌های بی‌نظیری که در نوع خود جزو برترینهای جهانی هستند از استانهای شاخص ایران است، از جملهگنبد سلطانیه که به عنوان بزرگترین گنبد آجری جهان در سال 1384 به عنوان هشتمین اثر ایران از میان 21 اثر کنونی ثبت جهانی شد این گنبد که در شهر سلطانیه پایتخت ایلخانیان ساخته شد از آثار مهم معماری ایرانی و اسلامی از شیوه معماری آذری به شمار می‌رود که با حفظ این اماکن می‌توان گذشته، فرهنگ، فکر، زندگی و معماری ایرانی را به دیگران معرفی کرد که در این مورد انجام کار تبلیغی لازم است.

درویش‌امیری با اشاره به آمادگی استان زنجان برای عقد تفاهم‌نامه‌هایی در زمینه گردشگری خاطرنشان کرد: این استان آمادگی خود را در جهت عقد تفاهم‌نامه در زمینه همکاریهای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، تبادل تورهای مسافرتی و ایجاد خط ویژه در جهت ارائه خدمات به دوستانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند را اعلام می‌کند.

استاندار زنجان با اظهار "باید هزینه کنیم و آثارمان را به دنیا معرفی کنیم" ابراز کرد: ما کشور بزرگی با تنوع آب و هوایی و اقلیمی هستیم که این جشنواره‌ها علاوه بر تزریق روحیه نشاط و پویایی در میان شهروندان سبب شناساندن ظرفیت‌های گرشگری زنجان می‌شود تا بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری و درآمدزایی شهروندان بهره ببریم.

درویش‌امیری با بیان اینکه بخشی از انقلاب جهانی در حوزه غذاست گفت: در حال حاضر استانداردهای متعددی وارد دنیای خوراک شده و انتخاب غذا برای افرادی با ذائقه‌های مختلف را تسهیل بخشیده است، که در مناطق مختلف جهانفستیوالهای غذابرگزار می شود که این فستیوالها برای دوستداران غذا و خوراکی بهترین انتخاب هستند تا روز خود را در مکانهای برگزاری این فستیوالها بگذرانند کهاین افراد می‌توانند در یک مکان طعم بهترین و جالب‌ترین غذاها را بچشند و از خوردن آنها لذت ببرند تصور کنید که می‌توانید از تمامی غذاهای کشورهای عضو اکو در یک روز امتحان کنید که این رخداد جالبی است .

۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید