معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در صنایع غذایی استان بیش از پنج هزار نفر اشتغال دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل
تعاون کار ورفاه اجتماعی استان زنجان، علی کلانتری در گفتوگو با
خبرنگاران، با اشاره به وضعیت صنایع غذایی استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۶ واحد تولیدی
در استان در زمینه صنایع غذایی مشغول فعالیت هستند که ۵ هزار و ۳۸۰ نفر نیروی
انسانی در این واحدها مشغول به کار هستند.
این
مسئول ادامه داد: در استان تعداد ۷
واحد تولیدی و فرآوردههای لبنی با سرمایهگذاری ۱۴۰ هزار و ۳۳۸ میلیون ریال
با میزان اشتغال ۳۷۱
نفر و ظرفیت تولید ۱۰۴
هزار و ۹۹۳
تن در حال فعالیت است. همچنین ۲۰ واحد تولیدی و فرآوری گوجهفرنگی و زیتون با میزان
سرمایهگذاری ۸۵۵
هزار و ۵۴۹
میلیون ریال و ظرفیت اشتغال ۷۹۳
نفر با ظرفیت ۲۷۱
هزار و ۲۷
تن در حال فعالیت است.
وی
با اشاره به مزیتهای صنایع غذایی، افزود: تولیدات واحدهای صنایع غذایی کالاهای
مصرفی بوده به همین دلیل تاثیرپذیری کمتری را از بازار دارند. همچنین این صنایع میتوانند
ارزشافزوده بالاتری را نسبت به سرمایهگذاری دارد.
کلانتری
تصریح کرد: تولید محصولاتی از قبیل زیتون و سیر در طارم، انگور در ابهر و خرمدره
و سیبزمینی در خدابنده از جمله مزیتهای استان در زمینه صنایع غذایی است.
معاون
امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، یادآور شد: تولید شیر مازاد بر
ظرفیت واحدهای تولیدی سبب شده که پتانسیل مناسبی برای سرمایهگذاری در این مناطق
ایجاد شود.